Styrelse och medarbetare

Dr. Sanna Ehdin Anandala, Styrelseordförande
Fil. dr, immunolog och verksam som fri forskare, föreläsare och författare till 15 böcker som sålt i över en miljon exemplar och utgivna i tio länder. Sanna har en doktorsgrad från Lunds universitet och gjorde därefter ett par års post-doc forskning i immunterapi och neuroimmunologi vid Scripps Research Institute. Tidigare styrelseledamot i Ellen AB och BioGaia AB.

Dr. Susanna Hartmann-Petersen, Styrelseledamot
Läkarexamen från Köpenhams universitet. Susanna har forskat och arbetat på Bispebjerg Hospital och är sedan 2012 delägare och specialistläkare inom Dermatologi vid Roskilde Hudklinik.

Daniel Ehdin, Styrelseledamot och VD
Bakgrund inom affärsutveckling, rekrytering och försäljning. Daniel har tidigare arbetat som försäljningschef och COO på det då börsnoterade Towork Sverige AB och kommer senast från HeyOuts Sweden AB, ett tech start-up inom träning och hälsa. Daniel är utbildad civilekonom från Lunds universitet. 

Theresia Dibinger, Produktchef
Utbildad Homeopat med 10 års erfarenhet av produktutveckling inom naturlig och ekologisk hudvård. Medgrundare av Luxsit Organic Care och arbetat med inköp på bl.a. Åhléns.

Helena Eriksson, Ekonomichef
Arbetat över 8 år inom SEB och därefter erfarenhet som konsult och ekonomiansvarig på flertalet företag.