Hälso Såpa / Health Soap - Feedback och Recensioner

Har köpt Dr Sannas Såpa! Efter bara några dagars användning har mina händer och fötter blivit mjuka och sköna, jag har besvär med torr hud o hudsprickor Dr Sannas Såpa är ett Mirakel
- GunvorCarina

Har aldrig haft så bra hud, hade problem tidigare med torrt och dylikt, men sjukt nöjd nu!
- Lina

Jag har använt Dr Sannas såpa i två år och detta har hjälpt mig med mina utslag! (jag har atopiskt exem och fick väldiga problem med svår hårsäcksinflamation) När länssjukhuset Ryhov försökt hjälpa mig i två år fick jag nys om såpan och blev genast bättre! Idag står detta i min journal och en flaska med såpan lämnades till överläkaren på Ryhov!
- Ulric

Jag har i stort sett använd Dr Sannas Hälsosåpa sedan den kom ut! Den stora flaskan står i duschen, på handfatet en mindre med pump för handtvätt samt för min ansiktstvätt med borste på kvällen. Man känner sig så genuint ren och fräsch! Bara älskar den!
- Amie

Jag tror inte att det är något jag har talat mig så varm för som just Dr Sannas Hälsosåpa. Jag använder den som duschtvål, som schampo, som balsam, som skumbad, som fotbad samt mycket mer. Kort sagt: jag har slängt ut det mesta och där står Dr Sannas Hälso Såpa kvar nästan ensam i badrumsskåpet.
- Ann-Marie


Ovanstående är feedback och recensioner vi fått från våra kunder och avser deras personliga berättelser och åsikter.