Dr Sannas Health Soap

Vore det skönt att bara ha en tvål, för alla tillfällen, livet ut! Välkommen att prova vår Health Soap!

Vi vill göra det enkelt att leva ett hälsosamt liv och med det som utgångspunkt ville vi ta fram en tvål som var skonsam mot kroppens största organ, huden. Vi ville skapa en tvål som kan användas för hela kroppen, resten av livet. Resultatet blev vår Hälso tvål. En tvål för ansikte, händer, hela kroppen och till renande detoxbad.

Huden, som är kroppens största organ, är viktig för att rensa kroppen från orenheter. Dr Sannas Health Soap är mild, skonsam och återfettande huden. Den har flera fantastiska fördelar och kan användas som tvål för hela kroppen och till renande detoxbad.

Vår Health Soap baserar sig på ett unikt recept med svensk tallolja. Talloljan som används i våra produkter kommer från svenska tallar. Oljan har varsamt destillerats och förtvålats. Tallolja kan göra små underverk med huden. Den är stärkande och energigivande och används traditionellt för att motverka hudbesvär och göra huden hälsosam, len och behaglig. Dr Sannas Health Soap har ett pH-värde på 10 vilket ger den en naturlig antibakteriell effekt. Den är effektfull samtidigt som den är mjuk och len att använda. Talloljan ger en mild och frisk skogsdoft.

Vår hälso tvål finns i två förpackningar, en för badet och en för duschen, händerna och ansiktet. Idag finns Dr Sannas Health Soap i varianterna Original och med Lemon Myrtle men vi har två klara recept på kommande varianter. Mer information släpps löpande här.

Health Soap – Original

Vårt unika recept. Förtvålad tallolja, helt enkelt

Volym:
250 ml och 1 liter

Innehåll:
Aqua, Potassium Tallate, Sodium Sulfate.

En enklare förklaring av innehållet:
Förtvålad tallolja - Den är naturlig, helt enkelt.

Health Soap – Lemon Myrtle

Vår unika hälsotåvl tillsammans med den eteriska oljan Lemon Myrtle som använts inom naturmedicinen i 1000-tals år. Lemon Myrtle, som används traditionellt för att motverka bakterier, virus och svamp. Växten har en hög halt av doftämnet citral, vilken ger den en svag och frisk citrusdoft i kontakt med vatten.

Volym:
250 ml och 1 liter

Innehåll:
Aqua, Potassium Tallate, Sodium Sulfate, Backhousia Citriodora Leaf Extract, Citral

En enklare förklaring av innehållet:
Förtvålad tallolja & den ekologiska eteriska oljan Lemon Myrtle - Den är naturlig, helt

Fler produkter

Health Soap – Laurel (Under utveckling)

En värmande bad, dusch och handtvål som hjälper till att främja blodcirkulationen. Kanelbladets höga halt av eugenol som använts traditionellt för att motverka ömma muskler och dålig cirkulation den har också värmande och antiseptiska egenskaper, tillsammans med svartpeppar, lime och citrongräs är den både upplyftande för sinnet samtidigt som den får musklerna att slappna av. Använd gärna massageborste och massera kroppen med cirkulerande rörelser.

Nyckelord:
Kryddig, tropisk, muskelavslappnande, antiseptisk

Innehåll:
Kommer snart.

En enklare förklaring av innehållet:
Kommer snart.

Health Soap – Eukalyptus (Under utveckling)

En uppfriskande bad, dusch och handtvål innehållande Eukalyptus som bidrar till förbättrad koncentration och till att få igång djupandning. I kombination med Rosmarin och Lavendel har den också antiseptiska egenskaper samtidigt som den är mycket uppiggande och upplyftande för sinnet.

Nyckelord:
Frisk, fräsch, ökar koncentrationen, antiseptisk, uppiggande, stimulerande

Innehåll:
Kommer snart.

En enklare förklaring av innehållet:
Kommer snart.