Vi gör det enkelt att leva ett friskare liv

Att välja rätt hälsosamma produkter i mataffären eller i ett köpcentrum är idag, utan lång erfarenhet, nästintill en omöjlighet. Vilka hudvårds- och hälsoprodukter har egentligen ett innehåll som är bra för mig och min familj? Vilket varumärke kan jag lita på?

Dr Sannas skapades utifrån ovanstående problematik. Vår grundare Dr. Sanna Ehdin har föreläst för över 100.000 personer, skrivit 15 bästsäljande böcker och läst 1000-tals forskningsartiklar. Hon har ägnat mer än 35 år av sitt liv åt fristående forskning inom hälsoområdet med målsättningen att sprida kunskap och inspirera människor till att göra positiva och hälsosamma livsstilsförändringar. Hon grundade Dr Sannas tillsammans med Daniel Ehdin med en tydlig gemensam målsättning: De vill göra det enkelt att leva ett friskare liv.

Med Dr Sannas tar hon nästa steg och ger dem som önskar leva hälsosamt och friskt ett enkelt sätt att göra det. Utifrån hennes kunskap utvecklar vi produkter som vi själva använder och vet har ett bra och hälsosamt innehåll. Vi vill att du som kund alltid ska veta att våra produkter är skapade för att du och din familj ska må bättre.

Välkommen att vara en del av vår resa